Homestyling

Homestyling

Fler spekulanter, snabbare köpbeslut och högre försäljningspris är målet med Homestyling.  Vi utgår från hemmets möjligheter och kvaliteter och lyfter fram de bästa egenskaperna i bostaden för att attrahera så många köpare som möjligt.
Genom att rensa bort, flytta om och lägga till skapar vi en välkomnande, neutral och trivsam miljö.  

 

Styling utförs på flera olika nivåer:

Åtgärdslista: Jag besöker din bostad och kommer med förslag på åtgärder som gör bostaden mer attraktiv vid en försäljning. Du får tips om vad som är viktigt att tänka på och en åtgärdslista att sedan själv arbeta efter.

Styling liten: Jag genomför en Homestyling med befintlig inredning och anpassar din bostad till försäljning.

Styling mellan: Jag genomför en Homestyling med befintlig inredning som grund och kompletterar med inredningsdetaljer och blommor etc.

Styling stor: Jag genomför en Homestyling med befintlig inredning som grund och kompletterar med möbler, textilier, inredningsdetaljer och blommor etc.  Här kan också tapetsering, målning och annan renovering vara aktuellt. Pris enligt offert.

Kostnaden för Homestyling är avdragsgill vid försäljning av bostaden.