Om Joy4Living

Anita_MassingJoy4Living hjälper privatpersoner och företag att skapa en känsla, just den känsla som du efterstävar i ditt hem, ditt fritidshus och på ditt företag.

Jag som driver Joy4Living heter Anita Mässing. Jag kommer från hotell- och konferensbranschen där jag under många år arbetet med allt från bokning till verksamhetsansvar. Att skapa en trivsam och funktionell miljö för gästerna att vistas i och att ge dem en upplevelse utöver det förväntade var målet och drivkraften.  Jag har dessutom haft förmånen att få använda min kreativa sida genom att kontinuerligt arbeta med renoveringar, inredning, blommor och detaljer för att skapa en välkomnande och harmonisk atmosfär på hotellen.

Att efter en inredningsutbildning få ängna all min tid åt att arbeta kretivt är en glädje.  Joy4Living hjälper dig med allt som har med inredning att göra, med blommor och utemiljö och med service och rutiner på ditt hotell och din konferensanläggning.

Att skapa miljöer och att genomföra projekt utifrån kundens specifika behov är målsättningen. Det är alltid dina krav och önskemål som är utgångspunkten. En regelbunden och god kontakt under hela processen är ofta en betydelsefull faktor för att nå ett lyckat slutresultat.

Företaget åtar sig jobb över hela landet men har sitt säte utanför Enköping och en bas i Åre.

Varmt välkommen att kontakta mig.